Over Gejo

Al die jaren werden kwalitatief hoogwaardige verbruiksmaterialen en duurzaam didactisch spelmateriaal aan onderwijsinstellingen aangeboden. Vooral de zelf ontwikkelde produkten zoals Gejocolor, Gejolak en verfschorten zorgden voor een eigen gezicht in de wereld van de schoolleveranciers.

De kombinatie van service, kwaliteit en noviteiten viel dan ook goed in de smaak. Door de klantgeoriënteerde aanpak in kombinatie met een persoonlijk advies is GEJO een vaste waarde in het onderwijs geworden.

Het artikel-assortiment wordt constant uitgebreid en aangepast. Vooral bij nieuwe, zelfcorrigerende en creatieve spellen van o.a. Haba, Beleduc, Hape, Jakobs, van Dijk Toys, rijdend materiaal van b.v. Winther en TopTrike, didaktisch materiaal van Nienhuis Montessori etc. etc. en meubilair voor peuterspeelzalen, basisscholen, logopedie en ergo-therapie is Gejo niet meer weg te denken.

Vanaf 1 januari 2021 zullen Dhr. Oliver Hiller en Martin Borucki als direkteur/eigenaar de teugels van Gejo GmbH overnemen. Zij hopen in de toekomst het contact en de samenwerking met de klanten verder te optimaliseren, met als hoofddoel onze kinderen een goede, kreatieve start te geven.

Gejo Service GmbH
Biebricher Allee 29

65187 Wiesbaden
tel 02822 / 97067

fax 02822 / 97068

e-mail info@gejo.de
DGA Oliver Hiller und Martin Borucki

Impressum: HRB 32166 Amtsgericht Wiesbaden

USt-Id Nr. DE 336 369 238