Over Gejo

Al die jaren werden kwalitatief hoogwaardige verbruiksmaterialen en duurzaam didactisch spelmateriaal aan onderwijsinstellingen aangeboden. Vooral de zelf ontwikkelde produkten zoals Gejocolor, Gejolak en verfschorten zorgden voor een eigen gezicht in de wereld van de schoolleveranciers.

De kombinatie van service, kwaliteit en noviteiten viel dan ook goed in de smaak. Door de klantgeoriƫnteerde aanpak in kombinatie met een persoonlijk advies is GEJO een vaste waarde in het onderwijs geworden.

Het artikel-assortiment wordt constant uitgebreid en aangepast. Vooral bij nieuwe, zelfcorrigerende en creatieve spellen van o.a. Jegro, Nikitin, rijdend materiaal van b.v. Winther, didaktisch materiaal van Nienhuis Montessori, Lego etc. etc. en meubilair voor peuterspeelzalen, basisscholen, logopedie en ergo-therapie is Gejo niet meer weg te denken.

Sinds 1 januari 2001 heeft Dhr. Theo Coenen als direkteur/eigenaar de teugels van Gejo GmbH overgenomen. Hij hoopt in de toekomst het contact en de samenwerking met de klanten verder te optimaliseren, met als hoofddoel onze kinderen een goede, kreatieve start te geven.